Wie brengt Kantorenwizard.nl naar de volgende fase?

In 2015 / 2016 hebben wij met veel plezier Kantorenwizard.nl gebouwd, een platform met objectieve informatie gericht op de kantoorgebruiker. Dit initiatief kwam niet zozeer voort uit een verdienmodel maar meer vanuit de gedachte dat de kantorenmarkt toe was aan meer evenwichtigheid en transparantie. Noem het een missie.

Nu bijna 5 jaar later zien we dat menig kantoorgebruiker zich bewuster is van het onevenwichtig speelveld. In hoeverre wij daarbij een rol hebben gespeeld blijft een vraag. Voor de Kantorenwizard heeft een en ander wel geresulteerd in menige adviesvraag en enkele adviesopdrachten. Maar er zit ons inziens veel meer in.

Kantorenwizard.nl is toe aan een volgende stap. Mogelijk breder als kennisplatform gedragen door meerdere partners / founders. Maar ook een aanscherping als (onderdeel van een) verdienmodel sluiten wij niet uit. In dat kader zoeken wij partijen die hier kansen zien en die ons pionierswerk willen voortzetten. Alle mogelijke vormen zijn voor ons bespreekbaar zolang het hoger doel maar overeind blijft.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Bert Rietmeijer

info@kantorenwizard.nl / 0653254874

Kantorenwizard.nl levert nieuw inzichten in de kantorenmarkt.